Samba-Reggae -workshop soittajille la 29.10.

Lauantaina 29.10. klo 13.00-15.30 saamme vierailevaksi opettajaksi Tropicalille Sami Kontolan! Tarjolla on mahtava kaikille avoin Samba-Reggae -soittokurssi!

Workshopin hinta 15€.

Samigon Samba-Reggae -workshop on KAIKILLE AVOIN yhteissoittotuokio, jossa pääsemme sekä tutustumaan afro-brasilialaiseen rytmiikkaan, että myös saamme ideoita ja työkaluja siihen, miten samba-reggae -rytmejä voi soittaa ryhmässä yksinkertaisin elementein. 

Sami kertoo tarinaansa Rio de Janeiron karnevaalikulkueissa ja Salvadorissa Olodumin mestariopettajan opetuksessa ja yhdessä saamme kokea rytmin ja musiikin voiman!

Workshop sopii niin aloittelijoille kuin edistyneille, lähtötasovaatimuksia ei ole ja jokaiselle löytyy inspiroivia vinkkejä musiikillisen luovuuden kehittämiselle. Tule siis rohkeasti mukaan!🧡 Workshop on hyvä tapa tutustua soittamiseen myös tanssijoille!

Sami Kontola on Suomen johtavia afro-brasilialaisen rytmiikan muusikkoja ja pedagogeja. Hän on soittanut rumpuja 40 vuoden ajan ja opettanut 30 vuoden ajan. Viimeiset 15 vuotta hän on viettänyt tiiviisti Brasiliassa musiikkityylejä tutkien ja esittäen. Opettaminen ja musiikin kokemisen jakaminen on Samille suuri ilo ja kunnia-asia.

Workshop järjestetään Samba Tropicalin sambakoululla osoitteessa Tuottajantie 37, Seinäjoki.

Tervetuloa mukaan!

Kuva: Karol Schittini