Kesäkurssit Joensuussa 5.6.-31.7.

Haloo Joensuu! Samba Tropical järjestää kesäkurssit 5.6.-31.7.!

Ohjaajana Joensuun kursseilla toimii Tropicalin passistana tanssiva Kaisu Kannasto!

Joensuussa tarjotaan kesällä kaikille nuorille ja aikuisille sopiva Samban alkeiskurssi sekä kaikenikäisille liikunta- ja toimintarajoitteisille soveltuva Soveltavan samban kurssi.

Kurssit järjestetään Joensuun tanssisali Motissa (Papinkatu 5) 5.6. alkaen joka maanantai 31.7. saakka, poislukien maanantai 3.7.

Soveltava samba klo 16.45-17.45

Tämä soveltavan liikunnan tanssitunti on tarkoitettu toiminta- ja liikuntarajoitteisille, myös liikkumisen apuvälineitä käyttäville lapsille, nuorille ja aikuisille. Tuntilaisen tulee pystyä noudattamaan ohjaajan sanallisia ohjeita. Tunnin sisältö koostuu tanssillisesta liikunnasta, joka huomioi osallistujan toimintakuvan rajoitteet. Harjoitteet tehdään joko istuen tai seisten. Tunneilla yhdistyvät helpot tanssilliset sarjat, musiikki, leikki ja liikunnanriemu!

Samban alkeet klo 17.50-18.50

Tällä kurssilla pääset tutustumaan karnevaalisambaan ihan alkeista alkaen: aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 12-vuotiaille samban vasta-alkajille. Tunneilla harjoitellaan karnevaalisamban perusliikkeitä ja tanssitaan helppoja koreografioita mukaansatempaavan musiikin tahdissa.

Yksi kurssi sisältää kahdeksan tanssituntia ja kurssin hinta on 60 €.

Ilmoittautumiset kursseille 22.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kaisu.kannasto@gmail.com.

Kurssit järjestetään, mikäli viiden osallistujan minimimäärä kursseilla täyttyy.

Tervetuloa mukaan sambaamaan!