Karnevaali-ilmoittautuminen

Valon määrä lisääntyy ja kesä lähestyy – niin myös karnevaalit!

Helsinki Samba Carnaval (HSC) on suomalaisten sambaharrastajien päätapahtuma, joka järjestetään vuosittain kesäkuussa. Tapahtumassa on ohjelmaa moneen eri lähtöön, mutta karnevaaliviikko huipentuu lauantain karnevaalikulkueisiin. 

Tänä vuonna kukuepäivä on lauantai 10.6.2023.

Helsinki Samba Carnaval, tai tuttavallisemmin ’karnevaalit’ on tapahtuma, joka on tarkoitettu ihan kaikille! Mukaan karnevaalihumuun voi lähteä kuka tahansa: esiintyjäksi, tukijoukoiksi tai vaikkapa vain katsojaksi. Karnevaalikulkueissa on mukana niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Kulkueeseen osallistuminen ei vaadi tiettyä tasoa tai kokemusta, vaan mukaan toivotaan niin konkareita kuin samban vasta-alkajiakin. Mukaan otetaan mieluusti myös kulkueosallistujien ystäviä ja perheenjäseniä.

Mitä karnevaaliosallistuminen vaatii esiintyjältä?

Tropicalin jäsenyyden (poislukien alle 15-vuotiaat)

Kaikkien 15-vuotiaiden ja sitä vanhempien esiintyjien tulee olla Samba Tropicalin jäseniä. Mikäli et ole vielä jäsen, mutta haluaisit osallistua karnevaaleille, jäsenmaksun 40 € voi maksaa milloin vain – kuitenkin ennen karnevaaleja.

Karnevaalimaksun maksamisen

Kaikkien esiintyjien tulee maksaa karnevaalimaksu 60 € kevätkauden aikana (destaquet 80 €). Karnevaalimaksu sisältää osallistumismaksun, karnevaaliharjoitukset sekä asumateriaalikustannukset.

Valmiutta osallistua pukutalkoisiin

Kaikki esiintyjät osallistuvat karnevaaliasunsa valmistamiseen itse. Ei kuitenkaan hätää! Erityisiä kädentaitoja tässä ei tarvita, vaan pukuja valmistetaan pukutalkoissa yhteistuumin kökkämeiningillä. Puvun valmistamiseen ohjeistetaan, eikä kukaan jää ilman asua!

Valmiutta osallistua karnevaaliharjoituksiin

Kaikille esiintyjille järjestetään erillisiä karnevaaliharjoituksia kevätkauden päätyttyä.

Ilmoittautumisen Tropicalin karnevaalikulkueeseen

Kaikkien esiintyjien tulee ilmoittautua Tropicalin karnevaalikulkueeseen kirjoittamalla nimensä sambakoulun ilmoitustaululla olevaan listaan. Esiintyjien ilmoittautumiset päättyy perjantaina 31.3.2023.

Tukijoukkojen ilmoittautuminen on käynnissä 4.6. saakka.

Lähde mukaan vuoden parhaalle reissulle kesäiseen Helsinkiin karnevaalitunnelmissa!