Vierailevan ohjaajan tiiviskurssi!

Syysloman päätteeksi saamme vierailevan ohjaajan, Heidi Kilkin Seinäjoelle! 💃
Heidi saapuu Tropicalille ohjaamaan karnevaalisamban tiiviskurssin 19.10.2019.

Heidin terveiset:
”Hei!
Olen aloittanut samban harrastamisen 9-vuotiaana, eli tanssinut sambaa vuodesta 1985. Olen lähtöisin Turun sambakoulu Cariocasta. Elämä vei aikoinaan pääkaupunkiseudulle ja tanssin 9 vuotta Helsingin sambakoulu Papagaion riveissä.

Tällä hetkellä toimin Oulun seudulla Sambic-ohjaajana, sekä vedän omia karnevaalisamban tiiviskursseja. Pohjois-suomessa olen asunut nyt 10 vuotta.

Olen vuosien saatossa käynyt monissa workshopeissa, sekä kolme kertaa myös Brasiliassa. Olen osallistunut kaksi kertaa myös Rion kulkueeseen. Se on ollut minun haaveeni jo lapsesta saakka ja on ollut mahtavaa, että olen päässyt kokemaan sen tunnelman ja fiiliksen peräti kaksi kertaa!

Tässä lajissa on aina lisää opittavaa ja se tekee tästä lajista mahtavan! Samban harrastajayhteisöt ovat myös kuin yhtä suurta perhettä.

Minulle suuria idoleita tanssissa on ollut useat 80/90-luvun sen hetken passistat mm. Roseirasta, Papagaiosta ja Cariocasta. He ovat olleet minulle tärkeitä opettajia ja myös mahtavia ystäviä jotka ovat kulkeutuneet matkassa jo yli 30 vuotta.

Minun tunneillani annetaan musiikin viedä ja annetaan kehon mukautua siihen. Myös tekniikkaosiota hiotaan tunnollisesti.
Tunneilla hymy nousee kasvoille ja hiki virtaa. Tunneilla vallitsee myös se upea fiilis ja energia jota jaamme toisillemme tanssin kautta!
Mottoni on: Sinä itse päätät kuinka hyvä olet tanssijana ja jokaisesta meistä löytyy tanssija.

Aurinkoisin terkuin, Heidi Kilkki”

Kurssi toteutuu, mikäli saamme vähintään 15 osallistujaa.