Samba Tropical Show

Seinäjoen oma sambakoulu G.R.E.S. Samba Tropical juhlii 20-vuotista taivaltaan häikäisevällä sambashow’lla ja tietenkin kunnon jatkobileillä!

Samba Tropical Show – 20 vuotta Elämän Energiaa!

 

20-vuotisjuhlashow’ssa Tropical esittelee viimeisen viiden vuoden työn tuloksiaan upein koreografioin, säihkyvin samba-asuin ja iloisin esiintymisin – tietenkin baterian mukaansatempaavien rytmien saattelemana!
Show’ssa esiintyy kaikenikäisiä ja -tasoisia tropicalilaisia ylpeänä juhlien omaa sambakouluaan.

Show järjestetään Seinäjoen Wiihde Areenalla lauantaina 18.11. klo 15.30 alkaen ja esityksen kesto väliaika mukaan lukien on noin kaksi ja puoli tuntia. Wiihde Kahvila palvelee anniskeluoikeuksin väliajalla.

 

Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille.

 

Show’n Vip-lippu (K-18) sisältää pääsyn myös Brazilian Party -jatkobileisiin Hotel Sorsanpesällä!


Brazilian Party


Tropicalin synttäreiden viralliset jatkobileet järjestetään Hotel Sorsanpesällä juhlashow’n jälkeen klo 19.30-03.00.
Tarjolla on juhlahumua, tanssia ja esiintymisiä brasilialaisessa tunnelmassa. Illan viihteestä vastaa samba- ja pagodemusiikkia esittävä brasilialainen bändi Samba Online sekä Samba Tropical!

Jatkobileet K-18.

Hotel Sorsanpesä mahdollistaa sambavieraille myös Brazilian Buffet -ruokailun (ennakkotilaus 30€) sekä tarjoushintaiset majoituspaketit (sis. buffetruokailun ja aamiaisen) koodilla samba. Brazilian Buffetin ennakkotilaukset ja majoituksen varaukset: Hotel Sorsanpesä (020 741 8181/sorsanpesa@sorsanpesa.fi)