Samba Tropical: Esiintyjä tapahtumaasi?

Samba Tropical keikkailee!

Kaipaako sinun tapahtumasi väriä, iloa, rytmiä ja karnevaalitunnelmaa?
Samba Tropicalin räätälöidyt esiintymiset soveltuvat kaikenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Kysy lisää ja tilaa meidät esiintymään: sambatropicalry@gmail.com

WORKSHOP: ANNE NEVALAINEN-SILVA

Ensi lauantaina 17.2. saamme Tropicalille jälleen vierailevan opettajan: Anne Nevalainen-Silvan!

Anne on brasilialaisten tanssien pitkän linjan ammattilainen joka on jo vuodesta 1996 alkaen esiintynyt ja opettanut niin sambaa kuin afro-brasilialaisiakin tansseja suurella sydämellä. Anne on uransa aikana tanssinut vuosia Papagaion passistana ja baterian kuningattarena, esiintynyt ja ohjannut Sambicin riveissä, tanssinut useissa esiintyvissä ryhmissä ja johtanut omaa yritystään Milagrea.

Tässä Anne Nevalainen-Silvan kaksiosaisessa workshopissa tutustumme afro-brasilialaiseen tanssiin ja sen pohjalla vaikuttaviin Orixoihin tarinoiden, rytmien ja tanssin kautta. Käymme läpi candomblén ja afro-brasilialaisen tanssin juuria ja historiaa – sitä miten Orixát ja niiden rytmit ovat rantautuneet Brasiliaan ja myös sitä millainen vaikutus niillä on ollut sambaan. 

I OSA KLO 11.00-14.00 (3h)

ORIXÁT JA AFROBRASILIALAISET RYTMIT

Ensimmäisen osan Teoriaosuus antaa sinulle tärkeää pohjatietoa jonka avulla pystyt etenemään paremmin itse tanssin opetteluun. Ensimmäisen osuuden aikana kuuntelemme eri Orixojen rytmejä ja opettelemme tietysti myös tanssimaan Orixoille tyypillisiä liikkeitä tehden paljon toistoja kunnes liikkeet alkavat tuntua luontevilta. Kun opit tanssimaan Orixoiden liikkeitä tarinoiden, ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden kautta, asiat saavat syvemmän merkityksen ja liikkeet myös jäävät paremmin mieleen. 

II OSA KLO 14.30-17.30 (3h)

KARNEVAALISAMBA JA MALANDRO

Workshopin toisella osalla siirrymme tanssimaan sambaa ja hyödynnämme afro-osiossa omaksuttuja liikkeitä ja taitoja karnevaalisamban tanssimisessa sekä baterian rytmien tulkinnassa. Paneudumme myös Malandrosambaan, sen syntyyn ja kulttuuriin. Kuuntelemme samban erilaisia rytmejä opimme tanssimaan sambaa kokonaisvaltaisemmin afron liikkeiden kautta. Opit ymmärtämään liikkeiden merkityksiä ja sitä miten afro-brasilialaiset rytmit ja Orixát vaikuttavat karnevaaliin ja karnevaalisambaan. Teemme paljon liikkeiden toistoja, askelyhdistelmiä ja lyhyttä koreografiaa sekä myös vapaata tanssia. 

WORKSHOPIN HINNAT

1 x 3h: 35 €

2 x 3h: 50 €

Tervetuloa mukaan!

Workshopeille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. 

SAMBA-WORKSHOPIT

Meillä on ilo saada viimeisimmästä tanssikoetuomaristostamme tuttu, upea Iida Nystedt Kokkolan Samba el Gambosta ohjaamaan samba-workshopit Tropicalille lauantaina 27.1.!

Samban tekniikka (avoin taso)

Klo 11.00-12.15

Tunnilla syvennytään samban perusaskeleeseen ja harjoitellaan liikkeiden sulavaa yhdistämistä toisesta toiseen!

Samban tekniikka ja oman tyylin korostaminen (keski-/jatkotaso)

Klo 12.30-13.45

Tunnilla sukelletaan samba no pé -askeleen saloihin, keskitytään etsimään jokaisen omaa tyyliä ja korostamaan sitä tanssissa!

Kurssin hinnat:

1 x 75 min 12 € (jäsen) / 15 € (ei-jäsen)

2 x 75 min 20 € (jäsen) / 25 € (ei-jäsen)

Lämpimästi tervetuloa!

Kannusta meitä!

Samba Tropical on jälleen vuonna 2024 mukana Eepeen Kannustajat -tukimallissa!
Kiitokset viime vuonna meitä tukeneille, kannustuksenne avulla kerättiin Tropicalille yli 500 €!

Kannustajat -tukimallin tarkoituksena on tukea toimialueen lasten ja nuorten liikkumista. Seuran kaikkien Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset lasketaan yhteen, ja tämän perusteella määräytyy seuran saama Kannustajat-tuki. 

Liity siis Tropicalin Kannustajaksi ja tue toimintaamme!

Eepeen asiakasomistajat voivat liittyä kannustamaan S-käyttäjätilillä tai Prisma Hyllykalliolla S-Pankki palvelupisteessä. 
Kannustajat-seuran tukipottiin lasketaan koko kuluvan vuoden Bonuksesi. Asiakasomistajalle itselleen maksettava Bonus ei pienene hänen liittyessään seuran Kannustajaksi, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin.

Kannustajaksi liittymisen voi tehdä asiakasomistajatalouden pääjäsen ja kannustaa voi vain yhtä seuraa kerrallaan. Kannustajaksi ilmoittautuminen on auki nyt!

Näin tuet ja liityt Kannustajiin:

1. Kirjaudu S-käyttäjätilille tai luo S-käyttäjätili

2. Liitä S-Etukortin tiedot S-käyttäjätiliin

3. Tarkista ja päivitä tarvittaessa yhteystietosi

4. Siirry Asiakasomistajuus / Kannustajat -osioon ja ilmoittaudu valitsemasi kohteen kannustajaksi.

Karnevaalisamban alkeet -intensiivikurssi la 6.1.

Samba Tropical järjestää vasta-alkajille täydellisen karnevaalisamban alkeet -intensiivikurssin lauantaina 6.1. klo 12-14.

Tämän parin tunnin aikana pääset tutustumaan brasilialaisen karnevaalisamban perusliikkeisiin mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Kurssi soveltuu kaikille yli 12-vuotiaille, eikä aikaisempaa tanssikokemusta tarvita.

Kurssin hinta 15 €. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut sambakoululle (Tuottajantie 37, Seinäjoki) oikeaan aikaan! Kurssimaksut hoidetaan paikan päällä käteisellä tai korttimaksulla. Lisäksi maksutapoina käyvät Smartum, Edenred, Epassi sekä Tyky- ja kulttuurisetelit.

Jos samba vie heti mukanaan, on intensiivikurssilta helppo hypätä mukaan myös seuraavalla viikolla alkaville viikkotunneillemme! Lukujärjestys ja tuntitarjonta ovat esillä niin nettisivuillamme kuin somessakin!

Kurssin ohjaa perustason tunneistammekin vastaava Emma Killinen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan sambaa!

Kevätkauden 2024 lukujärjestys on julkaistu!

Tropicalin kevätkausi 2024 starttaa maanantaina 8.1.
Kevään lukujärjestys on julkaistu nyt! Lukujärjestys löytyy nettisivuiltamme kohdasta Tanssi- ja soittotunnit -> Lukujärjestys.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tunneillemme!
Mukaan pääsee myös kertamaksuin ja ilman ennakkoilmoittautumisia (lukuun ottamatta liikunta- ja toimintarajoitteisille suunnattua soveltavan samban ryhmää, johon ilmoittautumiset Riialle, 0400 632 719).

Nähdään sambakoulullamme osoitteessa Tuottajantie 37, Seinäjoki!

Samba Tropical Show – 20 vuotta Elämän Energiaa!

Seinäjoen oma sambakoulu G.R.E.S. Samba Tropical juhlii 20-vuotista taivaltaan häikäisevällä sambashow’lla ja tietenkin kunnon jatkobileillä!

Juhlashow järjestetään 18.11. Seinäjoen Wiihde Areenalla ja Brazilian Party -jatkobileet Hotel Sorsanpesällä.

Tapahtumainfon ja liput löydät nettisivuiltamme Samba Tropical Show -sivulta tai osoitteesta: https://www.eventim-light.com/fi/a/64d8c369c3afb07d6dd722bc/s/64db64f36a7311488a7cf5bb.

Lämpimästi tervetuloa!

ILMAINEN Samban soiton alkeiskurssi su 3.9.

Haluaisitko oppia soittamaan erilaisia lyömäsoittimia? Kiinnostaisiko uusi soittoharrastus?

Järjestämme sunnuntaina 3.9. klo 13.30-15.00 ILMAISEN samban soiton alkeiskurssin!

Maksuttomalla alkeiskurssilla tutustutaan erilaisiin sambasoittimiin ja harjoitellaan brasilialaisen karnevaalisamban rytmejä.

Samban soiton alkeiskurssille ovat tervetulleita kaikki nuoret ja aikuiset. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta soittamisesta ja myös soittimet löytyvät valmiina sambakoululta. Kurssi on hyvää harjoitusta myös tanssijoille!

Tule siis rohkeasti mukaan!
Kurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Saavu vain paikalle oikeaan aikaan!

Syyskauden lukujärjestys julkaistu!

Samba Tropicalin syyskauden (14.8.-10.12.2023) lukujärjestys on julkaistu!

Syyskauden ensimmäisen viikon 14.-20.8. tunnit ovat kaikille ilmaisia. Tule siis rohkeasti kokeilemaan brasilialaista karnevaalisambaa tanssien, soittaen tai molempia!

Aloittelijoille soveltuvia tunteja lukujärjestyksessä ovat:

  • Soveltava samba
  • Nuorten samba
  • Satusamba
  • Samban perustaso
  • Lasten samba
  • Ladysamba
  • Samban soittotunti

Viikkotunneillemme ei tarvitse ilmoittautua erikseen (pl. Soveltava samba).

Soveltavan samban ilmoittautumiset: Riia Rantala (0400 632 719).

Tuntikuvaukset ja lisätietoja sambaharrastuksesta Tropicalilla löydät nettisivuiltamme.

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä somessa tai sähköpostitse sambatropicalry@gmail.com. Vastaamme mielellämme!

Lämpimästi tervetuloa Tropicalille!

Samban alkeiskurssi 8.8.

Haluaisitko kokeilla uutta tanssilajia? Tule tutustumaan brasilialaiseen karnevaalisambaan tiistaina 8.8. klo 18.00-19.45!

Alkeiskurssilla harjoitellaan samban perusaskelta, tutustutaan mukaansatempaavaan sambamusiikkiin ja opetellaan helppo koreografia.

Kurssilla et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta, vaan mukaan voi lähteä matalalla kynnyksellä!

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää, kun saavut paikalle oikeaan aikaan.

Jos innostut lajista, voit hypätä alkeiskurssilta hyvin mukaan myös seuraavalla viikolla alkaville samban perustason tunneillemme! Tunnit järjestetään tiistaisin klo 18.30-19.30.

Kurssin hinta 15 € /hlö. Maksutapoina käy käteinen, kortti, E-passi, Edenred, Smartum sekä tyky- ja kulttuurisetelit.

Tervetuloa mukaan!