Karnevaalilogo ja -tuotteet julkaistu!

Samba Tropicalin vuoden 2023 karnevaalilogo aiheella ”Elämän energiaa – Tropical 20 vuotta” on nyt julkaistu! Karnevaalilogon mukana on jälleen julkistettu myös tuotteet karnevaalilogolla!

Uudet karnevaalituotteet löytyvät nyt verkkokaupastamme osoitteesta https://samba-tropical.myspreadshop.fi 

Klikkaa kauppaan ja tilaa omat karnevaalituotteet suoraan postilaatikkoosi! Verkkokaupassa on ilmainen kuljetus maanantaihin 6.2. saakka – toimi siis ripeästi, jos haluat hyödyntää tarjouksen!

(Ps. huomaathan lunastaa ilmaiset kuljetukset erillisestä ”Lunasta” painikkeesta verkkokaupan yläosasta tai viimeistään ostoskoriin siirtyessäsi!)

Karnevaalituotteet toimivat tropicalilaisten tiimipaitoina sekä karnevaalivuoden muistoina. Tuotteista saatavat tuotot ohjautuvat karnevaalikulkueen rakentamiseen.

Varainkeruu 12.2. saakka!

Samba Tropical on aloittanut varainkeruun karnevaaleja varten! Myynnissä on kakkutukun legendaariset herkut sunnuntaihin 12.2. saakka!

Kuvastot ja ohjeistus sähköiseen myyntiin löytyy Tropicalin myyjille jäsensähköpostista sekä sambakoululta.

Tilaa meiltä Pikkuveljen parhaat ja muut herkut 12.2. mennessä. Hinta 7€/rasia. Ostamalla tuet Samba Tropicalin kesän 2023 karnevaalikulkueen rakentumista!

Karnevaali-ilmoittautuminen on auki!

Samba Tropicalin karnevaali-ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautumislistat löytyy sambakoulun ilmoitustaululta – varmista paikkasi Tropicalin kilpailukulkueessa kirjoittamalla nimesi listaan!

Karnevaalikulkueet järjestetään kesäisessä Helsingissä lauantaina 10.6. Merkitse päivä siis kalenteriin ja lähde mukaan!

Tropicalin kilpailukulkueessa on paikkoja kaikentasoisille ja -ikäisille: lapsille, nuorille ja aikuisille, konkareille ja vasta-alkajille. Karnevaaleille ehtii vielä hyvin mukaan, vaikka koko sambaharrastus olisi vielä aloittamatta!

Karnevaaleille osallistuminen vaatii ainoastaan:

  • Samba Tropicalin jäsenmaksun 40€ maksamisen (yli 15-vuotiaat)
  • Karnevaalimaksun 60€ maksamisen (sis. osallistumismaksun sekä pukumaksun / erikoispaikkojen karnevaalimaksu on 80 €)
  • Valmiutta osallistua oman karnevaaliasun valmistamiseen pukutalkoissa (huom! erityisiä kädentaitoja ei vaadita, vaan pukuja tehdään yhteistyöllä)
  • Osallistumista karnevaaliharjoituksiin touko-kesäkuussa (ryhmittäiset aikataulut sovitaan myöhemmin)

Lisätietoja karnevaaliosallistumisesta löydät sambakoululta sekä jäsensähköpostista.

Ilmoittaudu mukaan!

Samba Tropical mukana Eepeen Kannustajat-ohjelmassa!

Samba Tropical on valittu mukaan Eepeen Kannustajat-ohjelmaan, jolla tuetaan urheiluseuroja sekä erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia. https://eepee.fi/news/eepeen-kannustajat-ohjelmalla-tuettavat-seurat-julkaistu/

Osuuskaupan asiakasomistajat voivat nyt liittyä tukemaan Kannustajat-seuroja. Tukijaksi liittyminen tehdään S-käyttäjätilillä valitsemalla oma Kannustajat-seura. Asiakasomistajalle Kannustaminen on ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Ilmoittaudu mukaan Samba Tropicalin kannattajaksi nyt ja ole mukana kerryttämässä sambakoulumme avustussummaa omilla arjen ostoksilla aivan huomaamatta!

Ilmoittautuminen seuran kannattajaksi tapahtuu näin:

1. Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteessa s-käyttäjätili.fi
2. Siirry Asiakasomistajuus-osioon ja Kannustajat-välilehdelle.
3. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä näet siellä listan kannustettavista seuroista. Valitse listalta seura, jota sinä haluat kannustaa.

Kevätkausi starttaa ma 9.1.!

Samba Tropicalin kevätkausi polkaistaan käyntiin maanantaina 9. tammikuuta.

Kevään lukujärjestys on nyt julkaistu! Myös tuntitarjonta, -kuvaukset sekä hinnasto ovat nähtävillä nettisivuilla.

Ensimmäisen viikon tunnit ovat kaikille ilmaisia – tule siis rohkeasti kokeilemaan karnevaalisambaa!

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kasvot!

Joululoma ja joulumyyjäiset

Tropicalin syyskausi päättyi pikkujouluihin lauantaina 10.12. Viikkotunnit ovatkin nyt jääneet joulutauolle ja tuntien merkeissä jatketaan jälleen 9.1. alkaen. Lukujärjestys julkaistaan myöhemmin: pysy siis kuulolla!

Tropicalilla ei kuitenkaan joulutauon aikana ainoastaan lomailla, vaan töitä tehdään uuden kauden, kevään kisojen, karnevaalien ja juhlashown parissa!

Lisäksi järjestämme vielä ennen joulua torstaina 22.12. joulumyyjäiset klo 17-20.

Myyjäisissä tarjolla on jäsenistömme valmistamia jouluisia leipomuksia ja käsitöitä – joulupöytään tai vaikkapa lahjaksi! 

Ostamalla voit tukea sambakoulumme toimintaa!

Syyskauden viimeinen viikko – poikkeusohjelmaa!

Tänään maanantaina polkaistaan käyntiin syyskauden viimeinen viikko Tropicalilla!

Tällä viikolla järjestetään vuoden viimeisiä viikkotunteja, mutta kauden päätösviikolla on myös poikkeusohjelmaa:

  • Tiistaina 6.12. vietetään itsenäisyyspäivää, joten emme järjestä tiistain normaaleja viikkotunteja, eli samban jatko- ja alkeistason tunteja.
  • Itsenäisyyspäivänä järjestetään Extratunti klo 12-14. Maikun ohjaama tunti on suunnattu tanssikokeeseen osallistuville.
  • Lisäksi itsenäisyyspäivänä on mahdollisuus harjoitella aikuisten pikkujoulukoreoita klo 14 alkaen. Treenit ovat maksuttomia ja kaikille aikuisille harrastajillemme avoimia.
  • Keskiviikon lasten tunnit eli satusamba ja lasten samba yhdistetään viimeisellä viikolla ja tunti järjestetään klo 18-19. Tunnilla harjoitellaan tansseja, joita lapset voivat esittää pikkujouluissa.
  • Myös keskiviikkona klo 19 alkaen on mahdollisuus harjoitella aikuisten pikkujoulukoreoita maksuttomasti. Jos sinua siis kiinnostaa esiintyä pikkujouluissa, tule mukaan harjoituksiin joko tiistaina tai keskiviikkona – tai molempina!
  • Lauantaina syyskausi huipentuu sambakoulun pikkujouluihin, johon ovat kaikki tervetulleita! Pikkujoulut alkavat klo 17 ja iltaan kuuluu myös odotetut tanssikokeet erikoispaikoille!

*Soittotunnin ajankohdasta tiedotetaan erikseen myöhemmin

Nähdään sambakoululla!

Pikkujoulut ja tanssikoe 10.12.

Ensi lauantaina 10.12. vietetään sambakoululla syyskauden päättäjäisiä pikkujoulujen muodossa klo 17 alkaen!

Luvassa on mm. pientä puuhaa lapsille, musiikkia, tanssia, yhdessäoloa ja herkuttelua sekä eri ryhmien esiintymisiä pitkin iltaa!

Pikkujoulupäivän kohokohtana on kauan odotetut tanssikokeet ensi kesän karnevaalien erikoispaikoille eli destaque- ja passistapaikoille! Tanssikokeet aloitetaan klo 18 – ole siis paikalla viimeistään silloin!

Pikkujoulut toimivat nyyttäriperiaatteella, eli tuothan mukanasi jotakin pientä yhteiseen tarjoilupöytään.

Meidän pikkujouluiltaan ovat tervetulleita ihan kaikki! Tule siis ja nappaa myös perheesi ja ystäväsi mukaan viihtymään ja kannustamaan upeita kokelaita!

Toivetunti 4.12.

Sunnuntaina 4.12. toivetunnilla klo 14-15 luvassa koreotunti! Ohjaajana Seri.

Koreotunnilla harjoitellaan uutta keski-jatkotason koreopätkää.

Tervetuloa!

Toivetunti 20.11.

Sunnuntaina 20.11. toivetunnilla klo 14-15 Heelsiä Kaisun johdolla!

Heels-tunnilla tanssitaan korot jalassa yhdistellen koreografiassa eri tanssilajeja. Nappaa tunnille mukaan esimerkiksi saapikkaat tai muut hyvältä omassa jalassa tuntuvat korot.

Tempo vaihtelee sensuellista liikkeestä vauhdikkaampaan.

Tunti on kaikille avoin, joten tule rohkeasti mukaan! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan riittää, että saavut paikalle oikeaan aikaan. Tervetuloa!